Utroskap

Vil du vite hvordan du finner ut hvordan din partner er utro mot deg? Det er ikke så vanskelig, men veldig smart: Slik avslører de utroskap i Amerika - smart!

Avsløre utroskap

Det er enkelt å avsløre utroskap - hvis du vet hva du skal lete etter.

Vi har tidligere skrevet om et program som brukes til Foreldrekontroll såven som personvern som er et ypperlig program til å avsløre alt som partneren din gjør på en hvilken som helst datamaskin. Her kan du snoke på din partners private e-post, finne ut hvilke nettsider han/hun besøker, og mye mer.

Hvis du ikke allerede har lastet ned det programmet bør du gjøre det først, og installere det på en datamaskin som din partner bruker (for eksempel bærbar PC eller en stasjonær datamaskin hjemme).

Andre måter å avsløre utroskap

Det er ofte enkelt å avsløre utroskap hvis man vet hva man skal se etter. I virkeligheten er det likevel slik at det er vanskelig å vite nøyaktig hvilke tegn som kan avsløre sannheten.

Stol på intuisjonen. Hvis du mener det er grunn til mistanke, eller hvis du har en dårlig følelse, så må du gjøre ditt beste for å finne sannheten. Det er vanskelig å leve i et parforhold i uvisshet.

Et infoprodukt som selges på internett, How To Catch A Cheating Wife or Husband, har lansert noen revolusjonerende teknikker for å avsløre utroskap.

På den nettsiden får du kjøpe en oversikt over hemmelige psykologiske tester som garanterer at du vil klare å avsløre utroskap, og i bonus får du et spion-program som finner ut alt som partneren din gjør på en datamaskin.

Skjule utroskap

Skjule utroskap

Du har vært utro, og du ønsker å skjule det for din partner. Hva gjør du?

Spioner på partneren

Spioner på partneren via datamaskinen

Det er lett å finne ut hva kjæresten, samboeren eller ektefellen driver med på datamaskinen. Se bare her!

Hjelp til å avsløre utroskap

Hjelp til å avsløre utroskap

Bruk de geniale teknikkene til forfatter Sara Paul for å avsløre ethvert utroskap.

Utroskap quiz

Utroskap quiz

Tror du at din partner kan være utro? I så fall kan du ta denne utroskaps quizzen.