Utroskap

Det er sannsynligvis mye som foregår bak din rygg i dag, og slik kan du avsløre din utro partner.

Mannen min var utro mot meg

Mange norske koner opplever mannen har vært utro. Sjansen for at mannen din har vært utro er statistisk sett ca. 45%.

Finn ut sannheten! Hvis du tror din mann har vært utro mot deg, hva gjør du da?

Det kan være vanskelig å akseptere at forholdet går mot slutten, men mistanke om utroskap er ofte et tegn på at noe er galt. Som regel er det slik at antagelsene stemmer med virkeligheten.

Dette må du gjøre

Tanken på følelsesmessig kjærlighet til andre kvinner kan gjøre deg gal. Din mann kan ha sex med andre kvinner bak din rygg. Han lyver til deg, og er utro mot deg. Hva gjør du?

Det er viktig å tenke kreativt dersom du har antagelser om at mannen din er utro. Hvis du tror din mann er utro bør du starte med å finne sannheten.

De fleste menn klarer å skjule utroskap

De fleste menn klarer å skjule utroskap. Det er faktisk svært mange som lever i forhold, der mannen har vært utro tidligere - og kona vet ingen ting, og hun får aldri vite om det.

Dersom du tror mannen din er utro bør du gjøre alt du kan for å finne ut av det nå. Det å aldri få vite sannheten kan være vanskelig å bære, så gjør noe nå, før det er for sent.

På utroskap.info kan du lese om hvilke tegn du skal se etter, men det er ikke alltid nok å bruke slike pekepinner.

Finn ut sannheten nå

Ingenting er så godt som å finne ut sannheten. For å finne ut sannheten om utrospap bør du starte med å undersøke spor i hjemmet.

Er det noe menn ofte er lite flinke på, så er det å skjule spor etter utroskap på datamaskinen. For eksempel, menn tror ofte de er trygge dersom de sender e-post hjemmefra, "det er jo passord på e-post kontoen", tenker de. De skulle bare visst hvor lett det var å snoke på e-post...

Dersom de benytter datingtjenester og kontaktannonser, pornosider og lignende så er det lett å finne ut av dette også. Noen menn er kanskje mer på vakt og sletter internett historikk - men det er ikke nok å gjøre dette. Det finnes alltid spor som du kan grave frem.

Finn ut hva mannen din gjør på datamaskinen

Det er nesten litt for lett å snoke på hva folk gjør på en datamaskin. For å finne ut hva mannen din gjør må du ha et program, og det beste til å takle denne oppgaven er I Am Big Brother.

I Am Big Brother er et lite og billig program som opprinnelig er beregnet på å overvåke barns aktiviteter på datamaskin, men er et ypperlig verktøy for alle som vil vite hva mannen gjør på.

Mannen din vil aldri få vite at du har brukt programmet, fordi det er bare du som vet at det ligger der. Det er ingen synlige mapper eller vindu eller noen spor som forteller om at programmet er aktivt på datamaskinen.

Så mens din mann uvitende flørter med andre damer, eller kontakter sin elsker over e-post, så kan du spionere på alt han gjør. Du kan finne ut alle detaljer. Med en gang du har funnet ut det du vil vite, kan du fjerne programmet fra datamaskinen, og han vil aldri få vite noe som helst.

Dersom du plages med å leve i uvisshet om mannen din er utro, eller du vil ha sikre bevis før du konfronterer han, så anbefales I Am Big Brother programmet på det sterkeste.

Last ned I Am Big Brother her

Avsløre utroskap

Avsløre utroskap

Det er enkelt å avsløre utroskap - hvis du vet hva du skal lete etter.

Skjule utroskap

Skjule utroskap

Du har vært utro, og du ønsker å skjule det for din partner. Hva gjør du?

Spioner på partneren

Spioner på partneren via datamaskinen

Det er lett å finne ut hva kjæresten, samboeren eller ektefellen driver med på datamaskinen. Se bare her!

Hjelp til å avsløre utroskap

Hjelp til å avsløre utroskap

Bruk de geniale teknikkene til forfatter Sara Paul for å avsløre ethvert utroskap.