Utroskap

Vil du vite hvordan du finner ut hvordan din partner er utro mot deg? Det er ikke så vanskelig, men veldig smart: Slik avslører de utroskap i Amerika - smart!

Skjule utroskap

Du har vært utro, og du ønsker å skjule det for din partner. Hva gjør du?

Det første du bør gjøre er å reflektere over om du virkelig vil skjule at du har vært utro. Noen ganger kan det være best å fortelle sannheten.

Hvorfor fortelle om utroskap: Sannheten kommer alltid for en dag, er det noe som heter, og hvis du uansett blir avslørt, før eller senere, kan det være lurt å fortelle sannheten selv, heller enn at ditt bedrageri blir avslørt.

Likevel er det nok liten sjanse for at du blir avslørt dersom du har vært forsiktig nok.

Hvorfor skjule utroskap: Det er risikabelt å fortelle sannheten, når det innebærer utroskap. Det er alltid en mulighet at partneren din vil gå fra deg etter en slik oppdagelse, og det skjer ofte. Dersom du vil at forholdet skal fungere, må du kanskje la være å fortelle sannheten likevel.

Slik holder du utroskap skjult

Det finnes så mange måter å avsløre utroskap på. Som du kanskje har lest andre steder på dette nettstedet, har vi skrevet om hvordan partneren din kan avsløre alt du gjør på datamaskinen.

Uten at du vet det, så kan partneren din ha installert programvare som gjøre det mulig å se alt du gjør. Ingenting på datamaskinen blir hemmelig lenger med slik programvare, og det er umulig for deg å oppdage om den er installert, bare din partner kan vite det.

Det er likevel en mulighet til å holde seg under radaren, og det er å bruke WinClear, som er et program som fjerner all internett historikk og alle de spor du ikke ønsker å etterlate deg. Fungerer utmerket på Windows.

Last ned WinClear her

Windows lagrer historien til det du gjør på datamaskinen. De som tror at det hjelper å bare klikke på "slett private data" eller å slette internett-historikk er naive.

Selv om din partner ikke har datakunnskap kan han eller hun lett finne en oppskrift som kan avsløre alt du gjør på en datamaskin (på utroskap.info finner du en artikkel om å spionere på partneren via datamaskin.

Slik skjuler du alle spor

Sunn fornuft og forsiktighet er ikke alltid nok for å skjule utroskap.

Hvis du bruker en datamaskin, og vil være på den sikre siden gjør du lurt i å bruker programmet WinClear til å beskytte deg mot all slags overvåkning og spionasje, enten fra partneren din eller fra andre.

Last ned WinClear direkte fra produsentens hjemmeside.

Avsløre utroskap

Avsløre utroskap

Det er enkelt å avsløre utroskap - hvis du vet hva du skal lete etter.

Spioner på partneren

Spioner på partneren via datamaskinen

Det er lett å finne ut hva kjæresten, samboeren eller ektefellen driver med på datamaskinen. Se bare her!

Hjelp til å avsløre utroskap

Hjelp til å avsløre utroskap

Bruk de geniale teknikkene til forfatter Sara Paul for å avsløre ethvert utroskap.

Utroskap quiz

Utroskap quiz

Tror du at din partner kan være utro? I så fall kan du ta denne utroskaps quizzen.